Het Huis Anubis

Het Huis Anubis-cast komt na 15 jaar weer samen

De cast van de hitserie Het Huis Anubis komt voor het eerst sinds 2009 weer samen. De belangrijkste acteurs van weleer verschijnen tijdens de Studio 100 SingAlong die in december in het Sportpaleis in Antwerpen plaatsvindt. Het gaat om acteurs Loek Beernink, Lucien van Geffen, Vincent Banić, Iris Hesseling, Sven de Wijn, Vreneli van Helbergen en Marieke Westenenk.

Het Huis Anubis, over een internaat met een groot mysterie, verscheen tussen 2006 en 2009 zeven seizoenen lang op televisie. Er werden meer dan vierhonderd afleveringen gemaakt. De serie betekende de doorbraak van Achmed Akkabi.

Nadat de serie was gestopt, volgden nog twee bioscoopfilms, een spin-offserie en verschillende theatershows. Ook de boeken en muziek uit de serie werden hits.

De Studio 100 SingAlong is op 1 en 7 december. De ceremoniemeesters van de avond zijn Gert Verhulst en James Cooke. De Belgische studio heeft beloofd veel verrassende gasten op te voeren uit het lange, rijke verleden van Studio 100. In Belgische media wordt al gespeculeerd dat mogelijk de drie oorspronkelijke leden van K3 ook mee zullen doen aan het muziekfestijn.