Hélène Hendriks Noa Vahle Gettyimages 1733183513

Hélène Hendriks en Noa Vahle aan de slag bij Ziggo Sport, maar verlaten Talpa niet

Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan vanaf augustus aan de slag bij Ziggo Sport. Dat heeft de sportzender dinsdag bekendgemaakt bij de presentatie van de plannen over de uitzendingen rondom het Europees voetbal van volgend seizoen. Dat betekent niet dat zij hun werkzaamheden bij Talpa Network neerleggen, laat een woordvoerster desgevraagd weten aan het ANP. “Ze blijven bij ons en gaan daarnaast samen ook voor Ziggo Sport werken.”

Hendriks neemt de presentatie van het Europese voetbal op zich. Vahle reist voor Ziggo Sport mee met de Nederlandse clubs die meedoen in de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Conference League. De zender heeft vanaf volgend seizoen drie jaar lang de exclusieve uitzendrechten van de voetbalcompetities van de UEFA.

‘Drukker dan voorheen’

Ziggo Sport maakte dinsdag ook bekend dat presentator Armin Shah, bekend van de YouTubeshow Ziggo Sport Kick ’t Met, een grotere rol krijgt. Hij wordt ingezet op locatie bij het Europees voetbal. Ook voetbalpresentatoren Wytse van der Goot en Bas van Veenendaal krijgen het volgens Ziggo Sport “drukker dan voorheen”.

Beeld: Getty Images