B&B Vol Liefde Beeld: RTL Petriboom

Hans biedt B&B Vol Liefde’s Petri zoenoffer na ‘laurierboom-gate’, werd ze wederom niet blij van

Tijdens de reünie van B&B Vol Liefde probeerde Hans, die het gemunt had op B&B-houdster Petri, de strijdbijl te begraven. Maar van het zoenoffer dat Hans meebracht, werd Petri opnieuw níet blij…

Hans werd in eigen land wereldberoemd door zijn snoeipraktijken en Petri’s reactie daarop. Hij snoeide haar – kennelijk erg geliefde – laurierboom, maar dat was volgens Petri broddelwerk. “Ik zet mijn zonnebril even af. Ik kom hier aanlopen en ben meteen helemaal niet blij”, bromde ze tot hilariteit van de kijkers. De boom is nog altijd niet hersteld, bromde ze later in een reactie op ‘laurierboom-gate’.

Fröbelen

Dus, dacht Hans: ik maak tijdens de reünie een ludiek gebaar, legt hij uit aan het AD. “Voordat ik ’s morgens naar de studio vertrok, heb ik nog zitten fröbelen”, vertelt hij. “Ik had een potje met laurierblaadjes gekocht, daar heb ik wat eendjes bij gedaan. Op de voorkant had ik gezet: product du Monclar. Dat heb ik haar aangeboden, maar ze kon het absoluut niet waarderen. Later zag ik het cadeautje ergens verlaten op een tafel staan.”

Beetje overdreven

Maar dat was niet het enige teleurstelling die Hans moest incasseren. Toen presentator Art Rooijakkers Petri vroeg naar ‘laurierboom-gate’, wenste ze daar verder geen antwoord op te geven. Daar is Hans dan weer níet blij mee… “Wat ik Petri vreselijk kwalijk neem, is dat ze bij reünie niet de kans heeft gegrepen om te zeggen: ik reageerde een beetje overdreven.”

Beeld: RTL