Anp 455849591

Gwen van Poorten: ‘Er is iets gebeurd waardoor ik ontroostbaar ben’

Gwen van Poorten deelt woensdag een hele kwetsbare kant van zichzelf met haar Instagram volgers. Ze heeft haar relatie en daarbij haar verloving verbroken, maar ook tijdens haar verhuizing is er flink iets misgegaan.

Op haar Instagram Stories deelt Gwen een selfie. “Jongens, ik moet jullie wat vertellen. En dat is niet makkelijk,” schrijft ze erbij. “Maar het voelt te groot om nog mee te wachten.” 

Vervolgens vertelt Gwen emotioneel wat er aan de hand is in haar leven. “Ik heb een aantal weken geleden mijn relatie en verloving verbroken,” begint ze. “Dat is super verdrietig. Maar er is nog iets anders gebeurd waardoor ik nu ontroostbaar ben.”

Gwen is na de relatiebreuk verhuisd naar haar nieuwe plekje. Al haar spullen had ze opgeslagen op de verdieping onder haar nieuwe woning, maar helaas hebben de verhuizers door een miscommunicatie al haar spullen meegenomen en laten vernietigen. “Met alles bedoel ik alles. Al mijn foto’s, erfstukken, herinneringen, kleding. Mijn hele leven”.

De zichtbaar emotionele Gwen gaat verder: “Dus ik zit nu in een huis dat echt prachtig is. Ik heb de inboedel overgenomen, maar alles is weg”. De presentatrice doet haar best om zichzelf bij elkaar te rapen. “Maar ik weet gewoon even niet hoe ik verder moet.”