Gordon

Gordon sleept ex-verloofde voor de rechter

Gordon is van plan om aangifte te doen tegen zijn veelbesproken ex-partner Gavin Rozario. Het management van Gordon bevestigt dat na berichtgeving hierover van het SBS6-programma Shownieuws. De entertainer doet de aangifte vanwege het lekken van privécorrespondentie aan weekblad Privé.

“Er wordt met justitie in Australië gesproken en is er een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onterecht verspreiden van privé Whatsapp-gesprekken en e-mailverkeer”, zo laat het management van Gordon weten aan het showprogramma.

In de uitgelekte gesprekken was onder meer te lezen dat Gordon aan Gavin schreef dat hij na de breuk een “enorme terugval” in zijn drugsgebruik zou hebben gekregen. In een interview met Privé zei Rozario ook dat hij de relatie met Gordon had verbroken vanwege de stemmingswisselingen van de artiest. Gordon reageerde vervolgens via Instagram dat zijn stemmingswisselingen niet te maken hebben met drugsgebruik, maar met diabetes.