Screenshot 2023 03 26 13.59.44

Gordon hint op breuk met verloofde Gavin: alle foto’s samen verwijderd

Gordon heeft alle foto’s van zijn verloofde Gavin Rozario van Instagram verwijderd. Ook Gavin zelf heeft de kiekjes van het tweetal van zijn account afgehaald.

Roddelvlogster Yvonne Coldeweijer stelt dat de relatie tussen Gordon en Gavin voorbij zou zijn. Ook De Telegraaf hintte dinsdag al op een breuk. Een woordvoerder van Gordon laat woensdag aan het ANP weten dat hij “ervoor kiest om geen commentaar te geven”.

Gordon (54) maakte eind maart bekend dat hij en de 24 jaar jongere Rozario in het najaar van 2023 zouden gaan trouwen. Rozario, die nu in Australië woont, zou na het huwelijk bij Gordon in Dubai gaan wonen. Het huwelijksaanzoek vond plaats op de Malediven waar zij op vakantie waren. “In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard”, zei Gordon toen. Zij waren samen sinds januari. Ze leerden elkaar kennen in Zuid-Afrika.

De zanger kwam eerder al dicht bij een huwelijk. In het tv-programma Gordon Gaat Trouwen (2017) zocht hij al naar de liefde met wie hij in de laatste aflevering zou trouwen. Uiteindelijk zag hij er toch vanaf.