Giel Beelen ‘kane A Story Recorded’

Giel Beelen weer ‘helemaal on track’ na gestolen muziekbestand

Giel Beelen is naar eigen zeggen weer “helemaal on track” met zijn nieuwe zender Radio4All. Vorige week deelde de creatief directeur op Instagram dat het hele muziekbestand van het station was gestolen. Inmiddels is de selectie er weer, zegt hij tegen het ANP.

“De laptops zijn gestolen, daar doe je niet veel aan. Maar ik ben weer helemaal on track. De selectie is er weer”, zegt Beelen. “Als je iets al een keer gedaan hebt, dan gaat het de tweede keer wel sneller.” De 46-jarige Haarlemmer vond het “heel lief” dat mensen na zijn bericht over de diefstal schijven met muziek aanboden, maar zegt het toch liever op zijn eigen manier te doen. “Geen enkele track van dat bestand wordt nu door een ander radiostation in Nederland gedraaid.”

‘Fucking veel aanmeldingen’

Sinds de oprichting van Radio4All begin september, zijn er volgens Beelen “fucking veel” aanmeldingen binnengekomen van geïnteresseerde radiomakers die graag op zender willen. Ook oud-collega’s van vroeger melden zich bij de voormalig Radio Veronica-dj voor de nieuwe zender. “Maar”, zegt hij erbij, “ik moet zeggen dat ik ook zelf actief mensen aan het benaderen ben. Ik voel dat ik mensen radio wil laten maken die dat nu niet landelijk doen.”