Estavana Polman Gettyimages 1232327328

Estavana Polman staat niet te springen om presentatrice te worden

Hoewel Estavana Polman binnenkort te zien als presentatrice in het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit, heeft de professioneel handbalster verder geen tv-ambities. Dat zegt de 31-jarige Polman in gesprek met Veronica Superguide.

Waarom Polman door Talpa is gevraagd om de nieuwe reeks Beter Laat Dan Nooit op SBS6 te presenteren weet ze niet. “Ik ga ervan uit dat de mensen die mij hiervoor gevraagd hebben er verstand van hebben en kennelijk iets in mij zien dat mij geschikt maakt”, zegt de topsporter. “Ik denk daar verder niet over na.”

‘Blij om bal te gooien’

Verdere ambities om programma’s te presenteren op televisie heeft Polman niet. “Het was geweldig om te doen, maar ik ben ook blij dat ik morgen weer een bal mag gooien.” Polman zegt ook verder niet vooruit te kijken. “Ik heb twee heel zware blessures gehad achter elkaar en dan is je carrière ineens in gevaar.”

30 augustus

Beter Laat Dan Nooit is vanaf 30 augustus te zien bij SBS6. Polman neemt deelnemers Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend mee op reis door Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Twee eerdere seizoenen van het programma waren op RTL 4 te zien.