Screenshot 2023 01 17 13.01.51

Een Huis Vol’s Miguel Buddenbruck met spoed opgenomen in ziekenhuis

De schrik zit er goed in bij de Een Huis Vol-familie Buddenbruck. Miguel (23), één van de oudste kinderen van de familie, moest met gierende banden naar het ziekenhuis.

“Gisterenavond dachten wij dat Miguel ons er tussenuit ging glippen”, schrijft moeder Thalia op Instagram. Miguel zat op de bank, beschrijft zijn moeder, werd ineens grauw en begon met zijn hoofd te schudden. Daarna viel hij weg. Vader Rob schakelde meteen de hulpdiensten in terwijl hij ondertussen probeerde zijn zoon weer bij zijn positieven te brengen. 

Hartinfarct

De schrik zat er goed in bij het gezin. “Ondertussen ook met de kleintjes bezig zijn en Xaviee want ze waren allemaal in paniek. Kleine Toettie heeft Miguel ook zo gezien.” Miguel werd naar het ziekenhuis in Duitsland gebracht. “Daar kregen Miguel en wij vannacht te horen dat onze jongen aan de waardes te zien een hartinfarct heeft gehad. Wij mogen nu niet bij hem, hij ligt in duitsland en hier zijn ze nog streng met de regels. Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie.” Mochten zijn waardes later op de dag nog niet goed zijn, dan zal hij worden overgeplaatst naar het ziekenhuis in Heerlen.

Stapje terug

De hele familie, die al jaren wordt gevolgd in het KRO-NCRV-programma, is danig van slag, aldus Thalia. Ze sluit af met bemoedigende woorden richting haar zoon. “Lieve Knul wij houden van heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet wij zijn er voor jou. Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug. Denkend aan jouw kleine moppie die haar papa nog lang nodig heeft en wij onze knul!”

Beeld: KRO-NCRV