Dries Roelvink en zoon Dave

Dries Roelvink: we gaan Dave over verslaving heen krijgen

Dries Roelvink heeft op Instagram gereageerd op zijn interview met tijdschrift Privé waarin hij vertelt dat zijn zoon Dave weer in een afkickkliniek zit. “Ieder huisje heeft z’n kruisje zei mijn moeder vaak”, schrijft Dries bij een foto van het artikel.

“Ook bij ons is het niet alleen allemaal rozengeur en maneschijn vrienden. Wij houden heel veel van Dave en we gaan hem er weer bovenop krijgen”, besluit hij.

Dave zit sinds drie weken weer in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, zo vertelde Dries in het artikel dat zondagavond verscheen. Zo’n drie jaar geleden worstelde Dave ook al met een drank- en drugsverslaving. Daarna richtte hij samen met onder anderen Najib Amhali, die ook kampte met verslavingen, een afkickkliniek op in Abcoude.

Veel liefs

In de reacties op het Instagrambericht van Dries kunnen hij en zijn zoon Dave op veel steun rekenen. “Heel veel liefs schat”, schrijft Shirma Rouse. Connie Witteman wenst de familie Roelvink veel sterkte. “Hoe hoger de golven, hoe dieper de dalen”, schrijft ze.