Photo Shared By Wendy Van Dijk On April 25, 2022 Tagging @goosecraft, And @nikandnik.

Dochter Wendy van Dijk weer thuis na ziekenhuisopname

Lizzy, de 13-jarige dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard, is weer thuis. Dat meldt de presentatrice op Instagram. Het meisje werd vier weken geleden in het ziekenhuis opgenomen met een zeldzame ziekte, waardoor zij zelf geen nieuwe bloedcellen kon aanmaken.

“Na ruim vier spannende weken en een heel traject waar onze Lizzy doorheen is gegaan en wij bij haar mochten blijven, mogen we weer meer vertrouwen hebben in de toekomst en bouwen we stap voor stap naar een normaal leven”, schrijft Van Dijk. “Dat zal voor Lizzy nog een aantal maanden gaan duren, maar we zijn in ieder geval weer in onze eigen fijne omgeving.”

Van Dijk is de doktoren die haar dochter de afgelopen tijd hebben bijgestaan in het LUMC in Leiden dankbaar, meldt ze. “Wat een specialisme en wat een goede, liefdevolle zorg van iedereen daar. Onvergetelijk.”

Eind januari maakte Van Dijk bekend haar werkzaamheden voor Talpa vanwege de gezondheid van haar dochter voorlopig neer te leggen. Geplande opnames voor het programma Wie van de Drie werden in overleg met Talpa en zenderbaas John de Mol uitgesteld.