Gordon

Dit is waarom we niets meer horen over Gordon’s hondjes Toto en Rocco

Gordon plaatst bewust geen berichten op social media meer van zijn hondjes, de Franse bulldogs Toto en Rocco. Dat laat zijn manager desgevraagd weten aan het ANP. “Gordon deelt geen beelden of informatie meer over zijn honden omdat dit kan leiden tot aankoop van dit ras wat ernstig onder een vergrootglas ligt”, aldus de manager van de 55-jarige zanger.

Franse bulldogs hebben een korte snuit, waardoor ze erg populair zijn, maar dat brengt vervelende consequenties met zich mee. De hondjes hebben voornamelijk vaak moeite met ademen.

In de media circuleerde de afgelopen tijd ook het gerucht dat Gordon afstand zou hebben genomen van Toto en Rocco. Dat klopt echter niet, laat zijn manager weten. “Toto en Rocco zijn in blakende gezondheid en gewoon bij hem thuis!” De presentator woont in Dubai.

Gordon maakte een speciaal Instagram-profiel aan om foto’s en filmpjes van zijn viervoeters te delen. Het laatste bericht dateert echter al van december vorig jaar.

Suikerziekte

In augustus vorig jaar belandde Toto nog in het dierenziekenhuis in Dubai, vanwege suikerziekte. In een week tijd was de viervoeter weer thuis.