Chris Zegers Gettyimages 1390896937

Dit is het gezin van Chris Zegers

Acteur, zanger en avonturier Chris Zegers gooit hoge ogen met zijn dirigeerkunsten in het programma Maestro, waar zijn grote liefde Marije Braber steevast in het publiek zat te duimen dat hij het er goed vanaf zou brengen. En met succes: Chris won het programma met verve en mocht de felbegeerde gouden baton mee naar huis nemen.

Al sinds 2009 is de 52-jarige Chris samen met Marije, en samen hebben ze twee zoons: Eden (12) en Riven (8). Chris schermt zijn kinderen zoveel mogelijk af op zijn social media, maar in 2018 poseerde het hele gezin voor een mooie fotoreportage in Vogue Living.

Het was in 2009 niet de eerste keer dat de vonk tussen Chris en de vijf jaar jongere Marije oversprong. Toen zij 23 en hij 28 jaar was, zagen ze elkaar voor het eerst in nachtclub RoXY en werden op slag verliefd. “We voelden ons vanaf het eerste moment veilig bij elkaar. Maar we waren niet klaar voor elkaar, nee”, zei Chris daarover tegen het interieurmagazine.

Urenlang gesprek

Maar tien jaar later, toen Marije had vernomen dat Chris’ relatie met presentatrice Wendy van Dijk was gestrand, stuurde ze hem een berichtje met het verzoek om samen eens even een kopje koffie te gaan drinken. Het werd een urenlang gesprek en de rest is geschiedenis…