Dirk Zeelenberg En Partner Nicole De Vries 15032306

Dirk Zeelenberg en nieuwe liefde wonen samen: ‘Zéker een kinderwens’

Acteur en BABS Dirk Zeelenberg is sinds vier maanden dolgelukkig met zijn nieuwe liefde, de zeventien jaar jongere Nicole. De twee wonen sinds kort samen, vertelt het stel aan Weekend, en zijn al bezig met een volgende grote stap…

Nicole heeft namelijk “zéker” een kinderwens, zo vertelt ze. Dirk (54) heeft al drie kinderen van vijftien, dertien en elf jaar uit zijn huwelijk met Suus Schenk, dat in maart 2022 na bijna twaalf jaar op de klippen liep. De kinderen hebben hun bonusmoeder al ontmoet en zijn zeer te spreken over de nieuwe liefde van hun vader. “De kinderen zijn om en om bij mij en bij mijn ex-vrouw”, legt Dirk uit. “Ook de ontmoeting met hen verliep heel natuurlijk. Dat komt doordat Nicole een heel lieve vrouw is, dan gaat het vloeiend in elkaar over. Mijn kinderen zijn heel liefdevol naar haar toe en vice versa. Dat is natuurlijk heel fijn om te zien.”

Meest fantastische kinderen ooit

Maar Nicole (36) wil ook graag zelf kinderen. “Dat hebben Dirk en ik ook al met elkaar besproken”, vertelt ze. Dirk heeft er nú al zin in. “Ik begrijp dat ze die wens heeft en dat vind ik alleen maar heel erg leuk. Ik sta er zéker niet afwijzend tegenover, maar dat had ik voor Nicole ook al. Ik vind kinderen namelijk te gek! Tot mijn 35ste wilde ik geen kinderen, maar toen was ik om en kreeg ik de meest fantastische kinderen ooit.”

Beeld: Reni van Maren

Lees het hele interview en nog véél meer in Weekend nummer 12, nú in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.