Presentatie Toppers In Concert In Johan Cruijff Arena

De Toppers blikken vooruit naar nieuwe show: ‘Je krijgt een kokosnoot’

Jan Smit, René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling kijken ernaar uit om in mei volgend jaar weer samen als De Toppers op te treden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Tegen het ANP zeggen de zangers erop gebrand te zijn om in 2024 weer te ‘shinen’ op het podium tijdens hun Club Tropicana-optredens.

Op een frisse maandagmiddag in oktober lijkt het in Noordwijk net alsof het nog steeds hartje zomer is. Gehuld in witte broeken en jasjes in felle kleuren met flamingo’s en palmbomen erop, trappen De Toppers de concertreeks voor volgend jaar vast af met een feestelijke borrel. “Je komt binnen en je weet gelijk dat het goed zit”, zegt Smit. “Je krijgt een kokosnoot met een drankje in je hand gedrukt, je wordt al blij als je binnenkomt.”

Froger beaamt dat en vertelt ook over het moment van opkomen tijdens de shows zelf. “Elk jaar als de deuren opengaan, krijgen we toch weer kippenvel van de warmte die op ons afkomt”, zegt de zanger. “Het is een hele gekke gewaarwording, het blijft bijzonder om dat te kunnen doen. Het is een voorrecht om het elk jaar weer te kunnen doen.”

De kaartverkoop voor de optredens van vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 ging maandag van start. Inmiddels zijn er al 110.000 tickets verkocht.