Foto Dave Roelvink Zoontje

Dave Roelvink blijft langer in afkickkliniek

Dave Roelvink blijft in overleg met zijn therapeuten twee weken langer in een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor zijn drugsverslaving. Dat bevestigt zijn vader Dries aan het ANP na berichtgeving hierover van RTL Boulevard.

Dries Roelvink verwacht dat zijn 29-jarige zoon over “een dag of twaalf” weer thuis is. “In overleg met zijn therapeuten daar heeft hij besloten dat het beter is om nog even te blijven. Het is een zwaar traject waar hij in zit. Men probeert daar echt tot de kern te komen van zijn verslaving en hij komt nu tot nieuwe inzichten over zijn verleden en toekomst”, vertelt de zanger.

Het zou Roelvink senior “niet verbazen” als Dave gaat stoppen met zijn werk als dj in nachtclubs, vervolgt hij. “Waar alle verleidingen altijd dichtbij zijn.” De dj en mediapersoonlijkheid mist zijn zoontje Dean en vriendin Jazzlyn “enorm”, aldus Dries, “en ons als familie ook natuurlijk”. Hij verwacht dat Dave op tijd terug is voor de verjaardag van zijn zoon op 30 oktober.

Volgens Dries Roelvink gaat het goed met Dave. “Hij ziet er goed uit, mede omdat hij daar in de kliniek ook iedere dag flink aan het sporten is.”