Te Land Ter Zee En In De Lucht Aflevering : Heen En Weer

Compilatie Te land, ter zee opnieuw door miljoenengrens

Het programma ter ere van het 50-jarig jubileum van het tv-programma Te land, ter zee en in de lucht heeft ook in de tweede week meer dan een miljoen kijkers weten te boeien. Voor de tweede aflevering van Het beste van 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht stemden zaterdag 1.037.000 mensen af op NPO 1, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO) zondag.

De eerste aflevering vol hoogtepunten uit het spelprogramma van weleer werd vorige week zaterdag gezien door 1,2 miljoen mensen. Waar het programma toen op de derde plek in de lijst met de 25 best bekeken programma’s van de zaterdag belandde, pakt het deze week de tweede plaats. Alleen het NOS Journaal van 20 uur trok met ruim 1,7 miljoen meer bekijks.

Het best bekeken programma van RTL 4 is Weet ik veel. Het staat met 754.000 kijkers op de vierde plek. SBS6 is voor het eerst te vinden op de zevende positie met 694.000 kijkers voor Hart van Nederland.

Flop

Talentenjacht The Talent Scouts lijkt definitief geen kijkcijferhit voor SBS6. De vierde aflevering van de groots opgezette studioshow met onder meer Angela Groothuizen en Flemming in de jury trok op primetime 376.000 kijkers naar de familiezender. Ietsje meer dan vorige week, toen de 347.000 mensen keken.