Chantal Janzen openhartig over bedrog in vorige relatie: ‘Werd kotsmisselijk’

Chantal Janzen is in het verleden bedrogen door haar ex-partner. Een verhaal daarover deelt de 44-jarige presentatrice in de editorial van haar blad &C. “Hoezeer ik dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde”, zegt Janzen over een van haar eerste partners.

De presentatrice deelt “de ergste keer”, toen ze terugkwam na een weekend weg met vriendinnen. “Op het moment dat ik de sleutel in zijn voordeur stak, werd ik kotsmisselijk”, schrijft ze. Janzen liep “linea recta naar de prullenbak”. “Ik viste er een gebruikt condoom uit. Ik wist gewoon: daar moet ik heen. Ik heb het op de salontafel gelegd en gewacht tot hij thuiskwam.”

Daarna volgde volgens Janzen een ruzie, waarbij veel gehuild werd. “Ging ik bij hem weg? Nope. Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen, want hij zou er niet mee stoppen, maar ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.”

Janzen is sinds 2006 samen met haar man Marco Geeratz. Samen hebben zij twee zoons. James werd in 2009 geboren en in 2018 kreeg het stel hun tweede zoon, Bobby. Eerder had Janzen ook drie jaar een relatie met Johnny de Mol.