Boekpresentatie Van De Weg Naar Bakkum

Carlo Boszhard en zijn Herald verheugen zich enorm op bruiloft: wordt knalfeest!

De huwelijksdag van Carlo Boszhard en zijn verloofde Herald Adolfs zal niet stilletjes voorbijgaan. De twee zullen, als de tijd rijp is, een knalfeest geven. “We willen de liefde vieren”, zegt de 53-jarige presentator in het AD-magazine Mezza. In juli vorig jaar maakte het stel bekend verloofd te zijn.

Het huwelijk vindt waarschijnlijk volgend jaar plaats, vult Adolfs aan. “Het is een bijzonder moment, waar we van willen genieten.” De reden dat het huwelijk later plaatsvindt is de verhuizing waar de twee mannen momenteel mee bezig zijn. Zij verbouwen hun droomhuis. “Daar zijn we nu druk mee. En het werk gaat ook gewoon door.”

Grote wens

In het interview zegt Adolfs dat hij en Boszhard het idee van trouwen “steeds mooier” begonnen te vinden. Hoewel Adolfs al een aanzoek in gedachten had, zei Boszhard hem het fijn te vinden als hij het mocht vragen. Dat deed hij uiteindelijk in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. “Dat was mijn grote wens. Dat iconische gebouw waar de magie van film en tv samenkomt”, aldus Adolfs.