Rico Verhoeven

BN’ers reageren op stoeifoto’s Willem-Alexander en Rico Verhoeven

De Instagramvolgers van Rico Verhoeven vinden de fotoserie van hem en koning Willem-Alexander maar wat mooi. De enthousiaste reacties stromen binnen onder de foto’s waarop de koning en de kickbokser een “koninklijk gevecht” houden.

“Helemaal te gek dit! Welke koning doet dit? #trotsopnederland”, reageert Wolter Kroes. Influencer en ondernemer Bas Smit noemt de foto’s “geweldig”. Gerard Joling reageert met hartjesogen en de tekst: “hoe leuk”.

Britt Dekker, Robbert Doornbos en Jaimie Vaes reageren lachend op de beelden. “Deze is zo baas”, schrijft influencer Vivian Hoorn. “Prima beveiligert”, aldus presentatrice Sylvana van IJsselmuiden.

De foto’s van Verhoeven en Willem-Alexander werden zaterdag gemaakt op het circuit van Zandvoort. “Toen Zijne Majesteit de Koning de koning van het kickboksen vernederde”, schreef Verhoeven bij de serie. Op de beelden is te zien dat Willem-Alexander hem zogenaamd een kickbokstrap geeft. Het ‘gevecht’ eindigde volgens Verhoeven in een “koninklijk gelijkspel”.