Belle Perez

Bijzondere mijlpaal voor Belle Perez

Belle Perez toert volgend jaar met een gloednieuwe theatervoorstelling door Nederland en België. Met de theatertour Diferente viert de Belgische zangeres dat zij 25 jaar in het artiestenvak zit.

“De voorstelling wordt één groot feest”, laat Perez weten. “Natuurlijk zing ik mijn grootste hits, zoals El Mundo Bailando, Que Viva La Vida en Hello World. Maar ik doe ook de prachtige nummers die ik in 2021 bij Beste Zangers heb mogen zingen. In het theater sta ik letterlijk en figuurlijk dicht bij de mensen, waardoor er meer plaats is voor kracht en breekbaarheid en waarin er alle ruimte is om een verhaal te vertellen.”

Perez zal in de voorstelling in vier talen zingen, naast Spaans, Nederlands en Engels, ook in het Frans. De zangeres wordt tijdens haar shows begeleid door een vijfkoppige band. De theatertour Diferente start volgend jaar op 2 februari in het Vlaamse Bergeijk en is daarna tot en met 30 mei 2024 afwisselend in België en Nederland te zien. Ze doet onder meer Beverwijk, Helmond, Vlaardingen, Weert en Rijswijk aan.