Jim en Bettina

Bijzondere dag voor Bettina Holwerda en Jim Bakkum

Een bijzondere dag voor Bettina Holwerda en Jim Bakkum. Het stel is namelijk precies 12,5 jaar geleden getrouwd. Via Instagram deelt Holwerda een aantal lieve woorden over haar partner.

Dat Holwerda en Bakkum 12,5 jaar getrouwd zijn, betekent dat zij hun koperen huwelijk vieren. “Maar ik vind het goud, al 12,5 jaar. Soms moet het wat opgepoetst hoor, laat ik er niet over liegen, maar daaronder, in de basis, is het altijd goud”, schrijft de actrice.

Bij haar bericht deelt Holwerda een foto van Bakkum. “Want dit is Jim: toegewijde vader, gezinsman, ontzettend supportive echtgenoot (dus: pakezel op z’n tijd), ontzettend sexy (bíjna altijd, bijna), heel grappig en liever dan lief. Er is niemand zoals hij.” Samen hebben Holwerda en Bakkum drie kinderen.

Ook blikt Holwerda terug op het aanzoek jaren geleden. “Dat we op de aller, allermooiste plek op aarde waren (Maui) en hij op de aller, allerlelijkste parkeerplaats van het eiland op z’n knieën ging, met een roze glitterring van 3 dollar, omdat ie z’n liefde niet meer binnen kon houden, zegt alle over hem en ons: volledig a-typisch, maar volledig gek op elkaar.”