Bibi Breijman

Bibi Breijman open over situatie Waylon: ‘Ik werd ontastbaar voor hem’

De periode waarin bekend werd dat haar vriend Waylon vreemdging, heeft Bibi Breijman bepaalde inzichten gegeven. In een interview in de nieuwste editie van glossy Beau Monde vertelt de influencer dat het haar hielp om bepaalde patronen aan te pakken.

“Mensen hebben veel angst voor vreemdgaan, maar het bracht in ons geval juist een probleem aan het licht dat we eindelijk konden aanpakken”, zegt Breijman. “Zo was ik altijd erg zelfstandig. Misschien te. Ik wilde niet op mijn partner leunen en vroeg hem niet om hulp. Daarmee werd ik wat ontastbaar voor hem. Nu weet ik dat het goed is om me in mijn relatie ook kwetsbaar op te durven stellen. Dat het voor ons allebei werkt als ik aangeef dat ik hem en zijn liefde nodig heb.”

Dat Waylon zijn vriendin niet trouw was, werd in 2022 bekend toen juicevlogger Yvonne Coldeweijer dat naar buiten bracht. Breijman was op dat moment ook zwanger van haar tweede kind met de zanger. Dat ze op dat moment besloot bij Waylon te blijven, werd niet door iedereen goed begrepen, vertelt ze in Beau Monde. “De juicechannels zagen niet in dat ik mijn eigen plan trok, en dat het mijn prioriteit was om mezelf – die net bevallen was en nog met hechtingen in het kraambed lag – en ook mijn gezin staande te houden.”