Bibi Breijman

Bibi Breijman is er klaar mee: ‘Laat mijn gezin met rust’

Bibi Breijman heeft het gehad met juicekanalen. De influencer en zangeres roept de kanalen op haar gezin met rust te laten in reactie op een gerucht over een nieuwe affaire van haar vriend Waylon.

Voor Breijman is de grens bereikt nu wordt gefluisterd dat de zanger vreemd zou zijn gegaan met een juf van hun dochter. “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Maar dit moet wel een keer gaan eindigen. In al die maanden van vuile berichten over mijn gezin heb ik mijn rug recht gehouden en het genegeerd. Maar nu lig ik hier te vechten onder toezicht van het ziekenhuis voor het welzijn van ons ongeboren kind en wordt de naam van onze dochter gebruikt”, schrijft de zangeres, die in verwachting is van hun derde kind en kampt met zwangerschapsmisselijkheid, in een Instagram Story.

Img 6297 2 1
Instagram: Bibi Breijman

Volgens Breijman gaat het verhaal over een date uit 2016. “Toen we elkaar nog niet eens kenden om het nog smeriger te maken. Waar ligt de grens? Hou hiermee op en laat mijn gezin met rust. Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens. Posten semi-empathische berichten met hoe erg het wel niet voor mij is dat mijn kraamtijd al een keer door Waylon is verpest en nu weer in deze zwangerschap”, zegt ze doelend op het feit dat de zanger ontrouw was tijdens haar zwangerschap van hun tweede kind.

De influencer zegt dat de juicekanalen wel weten “hoe het echt” zit, maar “nooit de ballen” hebben om dat op te schrijven. “Succes met jullie clickbaits. Dat jullie er maar veel kleding uit China op tapijten uit Marokko mee mogen verkopen. Dan heeft het in ieder geval voor iemand iets opgeleverd.”

Tip van de redactie

Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel biedt een intieme inkijk in het leven van Bibi Breijman. Deze unieke combinatie van een openhartig levensverhaal en persoonlijke gedichten, verrijkt met persoonlijke foto’s, onthult de veelzijdige talenten van deze bekende zangeres en content creator. Een inspirerend boek dat zowel haar levensreis als haar creatieve geest belicht. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.