Bram Bb Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Bram heeft relatie met deze kandidaat

Ondanks het B&B Vol Liefde avontuur er inmiddels op zit, kondigt deelnemer Bram mooi liefdesnieuws uit Zweden aan. Hij heeft namelijk een nieuw liefje!

Tijdens het programma zijn er verschillende dames voor Bram langsgeweest op zijn boerderij, maar niemand liet zijn hart écht sneller kloppen. Het leek erop dat Carolien behoorlijk wat kans maakte, maar helaas miste de verliefdheid toch bij de B&B-eigenaar. Die verliefdheid heeft hij nu wel bij iemand anders gevonden…

Bram vertelt in een video dat hij helemaal verliefd is op Esra. Tijdens het programma was zij juist op zoek naar liefde in Spanje bij Mount Joy. Bram en Esra leggen samen uit hoe het allemaal tot stand is gekomen tussen hen. 

Het kersverse koppel heeft elkaar tijdens de reünie leren kennen. “Tijdens de reünie hadden we eigenlijk totaal geen oog voor elkaar”, vertelt Esra. Zelf leek het haar wel leuk om Bram even aan te spreken, maar Bram was iets minder enthousiast. “Jij had echt zoiets van: dit is een Joy-meisje. Hier gaan we niet mee praten”, stelt ze. 

Meteen na de reünie komen ze elkaar tegen op een terrasje in Amersfoort. Het klikte gelijk erg goed tussen de twee. “Toen zijn we aan de praat geraakt en niet meer gestopt met praten”, zegt Esra. “Toen zei ik tegen jou: ‘Het zou leuk zijn als je een keer bij mij langskomt.’ En een week later was je er”, vertelt Bram. 

Ook voor de toekomst heeft het stel al grote plannen. Zoals het er nu naar uitziet vertrekt Esra aan het einde van de maand naar de boerderij in Zweden. “We willen verder ontdekken hoe het is als je langere tijd samen bent en het is fijn als je daar de tijd voor hebt”, aldus Esra.