Taylor Swift open over nieuwe relatie: ‘Trots op elkaar’

Toen Taylor Swift eind september voor het eerst werd gespot bij een wedstrijd van American footballspeler Travis Kelce, hadden ze al een relatie. Dat vertelt de zangeres aan Time Magazine, het Amerikaanse tijdschrift dat haar heeft uitgeroepen tot Persoon van het Jaar.

Het is voor het eerst dat Swift (33) praat over haar vriend. Kelce bevestigde de relatie wel al eerder en het koppel werd al vaker samen gefotografeerd, ook hand in hand en zoenend. Ze begonnen met daten nadat Kelce in zijn podcast had gezegd haar wel leuk te vinden, zegt de zangeres. “We begonnen meteen daarna met elkaar om te gaan. Dus we hadden eigenlijk een behoorlijke tijd dat niemand het wist, waar ik dankbaar voor ben, want zo leerden we elkaar beter kennen.”

Toen Swift voor het eerst bij een wedstrijd van Kelce was, waren ze al een koppel. “Ik denk dat sommige mensen denken dat ze getuige waren van onze eerste date bij die game. We zijn niet zo psychotisch dat we onze eerste date zo zouden laten zien.”

Nu het dik aan is, kunnen mensen de zangeres vaker verwachten bij wedstrijden van de Kansas City Chiefs. “Onze relatie is openbaar, dus dat betekent dat ik hem ga zien doen waar hij van houdt, dat we voor elkaar opkomen, dat er andere mensen bij zijn en dat het ons niets kan schelen”, zegt Swift. “We zijn gewoon trots op elkaar.”