Us Entertainment Film If Movie

Steve Carell verschijnt niet in opvolger van The Office

Steve Carell heeft laten weten dat hij niet betrokken is bij een opvolger van de serie The Office. Dat zegt de acteur die eerder in de Amerikaanse versie te zien was tegen The Hollywood Reporter.

“Ik ga kijken, maar ik verschijn er niet in”, aldus Carell. “Het is gewoon iets nieuws en er is echt geen reden voor mijn karakter om in zoiets voorbij te komen. Maar ik ben er wel enthousiast over, het klinkt als een goed idee. Ik geloof dat het zich afspeelt bij een mislukkend krantenbedrijf. En ik heb met Domhnall Gleeson gewerkt, die een van de hoofdrolspelers is. Ik heb The Patient met hem gedaan en hij is een geweldige acteur en erg aardige jongen.”

Carell was zelf te zien in de Amerikaanse versie van The Office die negen seizoenen liep, van 2005 tot 2013. Hij speelde daarin Michael Scott, de manager van een papierbedrijf dat in documentairestijl gevolgd wordt. De spanningen en pogingen tot humor tussen de verschillende medewerkers leidden hierbij vaak tot pijnlijke situaties. De originele reeks van The Office kwam uit Engeland en werd gemaakt door Ricky Gervais voor de BBC.