Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft eigen graf al klaarliggen in achtertuin

Ed Sheeran is zeer goed voorbereid op het moment waarop hij komt te overlijden. De zanger heeft zijn graf namelijk al klaarliggen in zijn eigen achtertuin. Dat vertelt de 32-jarige artiest in gesprek met GQ Hype.

De Britse hitzanger omschrijft het graf als “een gat dat in de grond gegraven is” waar “een stuk steen” overheen is geplaatst. “Dus als de dag aanbreekt dat ik overlijd, dan mag ik daar naar binnen.” Sheeran vindt het een fijn idee dat zijn dochters hem dan kunnen opzoeken wanneer ze willen. “Sommigen vinden het raar en heel morbide, maar ik heb vrienden gehad die zonder testament stierven. En dan weet niemand wat ze moeten doen.” Dat wil de artiest voorkomen.

Sheeran deelde eerder al zijn plannen om een persoonlijke kerk op zijn landgoed in Suffolk te bouwen, inclusief privégrafkelder. De thuishaven van de artiest wordt in de volksmond ook wel Sheeranville genoemd, omdat het meer op een kleine stad zou lijken. In de eigen kerk herdenkt Sheeran ook zijn eigen geliefden die zijn overleden. Ook organiseert hij er zo nu en dan een huwelijk voor vrienden.