Kelly Rowland Gettyimages 2154050691

Destiny’s Child-Kelly Rowland had ‘fittie’ met bewaker Festival van Cannes

Zangeres Kelly Rowland kreeg het dinsdagavond op de rode loper aan de stok met de bewaking van het Festival van Cannes. In beelden die veel gedeeld worden op sociale media is te zien hoe de voormalige Destiny’s Child-zanger geïrriteerd praat met en gebaart naar een bewaker.

Het incident vond plaats bij de wereldpremière van de film Marcello Mio. De exacte reden van het incident is niet duidelijk. De woordvoerder van Rowland en de persafdeling van het festival reageerden niet op vragen van het vakblad Variety.

"marcello Mio" Red Carpet The 77th Annual Cannes Film Festival

Rowland beklom de wereldberoemde trappen van het festivalpaleis lachend. Maar toen ze bijna bovenaan kwam, ging ze boos kijken en raakte ze verwikkeld in een verhitte discussie met de bewaking. Volgens geruchten zou Rowland zijn gevraagd door te lopen terwijl zij naar fans aan het zwaaien was.

Strenge regels

Het Festival van Cannes staat bekend om zijn strenge regels en protocollen rond galapremières. In het verleden werden vrouwen zonder hoge hakken niet binnengelaten, al heeft het evenement dit beleid enigszins laten varen in navolging van de Times Up- en MeToo-beweging. Ook is het ten strengste verboden om selfies te maken op de rode loper en mogen gasten niet te lang dralen of rondhangen als zij eenmaal de rode loper hebben betreden.

Beelden: Getty Images