Britney Spears "piece Of Me" Summer Tour Brighton Pride

Britney Spears werkt aan nieuwe plaat

Britney Spears (42) werkt aan een nieuw album. De Amerikaanse zangeres krijgt daarbij hulp van de Britse singer-songwriter Charli XCX en de Amerikaanse singer-songwriter Julia Michaels, meldt Page Six. Spears bracht in 2016 voor het laatst een studioalbum uit, genaamd Glory.

Charli XCX en Julia Michaels helpen met het schrijven van de nummers voor het tiende studioalbum van de ‘Princess of Pop’. De zangeres heeft nog geen nieuwe muziek opgenomen, omdat het project nog maar net vorm begint te krijgen, vertellen bronnen aan Page Six.

Vertegenwoordigers van Spears hebben nog geen reactie gegeven aan Page Six. Het medium meldde afgelopen augustus al dat de Toxic-zangeres een nieuw album gaat uitbrengen. Dit is stil komen te liggen, omdat Spears zich volledig wilde focussen op haar boek The Woman in Me, schrijft het medium.

Meerdere samenwerkingen

Hoewel de zangeres al een tijdje geen album heeft uitgebracht, heeft ze de laatste jaren niet helemaal stilgezeten op muzikaal vlak. In 2022 bracht ze een nummer uit met Elton John, genaamd Hold Me Closer, en in 2023 bracht ze een nummer uit met Will.i.am, namelijk Mind Your Business.