Ariana Grande

Ariana Grande blikt terug: ‘Eén van de meest uitdagende jaren’

Ariana Grande kijkt terug op “één van de meest veranderende, meest uitdagende en toch gelukkigste en meest speciale jaren” van haar leven. Op Instagram schrijft de zangeres over haar hoogte- en dieptepunten van 2023 en stelt daarbij dat ze zich door sommige mensen “niet begrepen” voelt. Ze lijkt daarmee te reageren op alle berichten rondom haar liefdesleven in de media.

“Ik heb me nog nooit zo trots, vreugdevol of liefdevol gevoeld terwijl ik me tegelijkertijd zo diep onbegrepen voel door mensen die me niet kennen, die geruchten aan elkaar rijgen en van alles maken van aannames over mijn leven”, aldus de 30-jarige Grande.

De zangeres zag dit jaar haar huwelijk met Dalton Gomez stranden. Volgens Amerikaanse media heeft ze inmiddels de liefde gevonden bij acteur Ethan Slater, die eveneens een scheiding aankondigde. Hij en Grande leerden elkaar eind vorig jaar kennen op de set van de film Wicked.

Veilig

De superster zegt dat ze weet welke dingen het belangrijkste zijn. “Ik heb me nog nooit zo stevig vastgehouden of fel beschermd gevoeld door degenen die van me houden en me begrijpen (zowel vrienden, familie als fans). Ik voel me veilig, zelfs te midden van zoveel dingen waar ik normaal bang voor zou zijn. Ik luister naar en vertrouw op mezelf, zelfs wanneer angst of trauma’s me vertellen dat niet te doen.”

Grande zegt zich nu “menselijker dan ooit” te voelen. “Ik voel me zachter en sterker, allemaal tegelijk”, zo deelt ze. De zangeres wenst haar volgers tot slot “een heel gelukkig en gezond nieuwjaar” en liet daarbij weten dat ze niet kan wachten op 2024. Eerder deze week hintte ze op de komst van nieuwe muziek in het nieuwe jaar.