Charmed Gettyimages 51096782

‘Alyssa Milano zorgde ervoor dat Shannen Doherty uit Charmed ging’

Shannen Doherty raakte haar hoofdrol in de serie Charmed in 2001 kwijt dankzij haar collega Alyssa Milano. Dat zegt de andere hoofdrolspeelster Holly Marie Combs in Doherty’s podcast Let’s Be Clear.

Doherty, Milano en Combs speelden in Charmed drie zussen en heksen. Tussen de twee eerstgenoemden boterde het alleen niet zo en Combs kreeg naar eigen zeggen van een producent te horen dat Doherty moest vertrekken. “Hij zei: we willen dit niet, maar we werden in een positie geplaatst waardoor we voor een van de twee moesten kiezen. Er werd ons verteld dat het haar of Shannen was en Alyssa had gedreigd ons aan te klagen om een onveilige werksfeer”, blikt de actrice terug.

Combs zegt dat ze verrast was en kan zich niets herinneren van ruzies op de set. Ook Doherty weet naar eigen zeggen nog steeds niet wat er is gebeurd. “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit gemeen tegen haar ben geweest.”

‘Erg verschillend’

Milano heeft nog niet op het verhaal gereageerd, maar zei in eerdere interviews al dat de twee erg verschillend waren. Wel zei ze in 2013 in de show van Andy Cohen dat ze geen idee had waarom de actrice was ontslagen. “We hebben nooit ontdekt wat er is gebeurd.”

Beeld: Getty Images