"weekends With Adele" Residency Opens At The Colosseum At Caesars Palace

Adele dankzij Las Vegas weer ‘verliefd’ op live optreden

Adele zegt dat de optredens in de Amerikaanse gokstad Las Vegas haar leven hebben veranderd. De 35-jarige Britse zangeres, die onlangs nog 32 nieuwe data heeft toegevoegd aan haar concertreeks daar, schrijft in een bericht op X dat ze door de shows “weer verliefd is geworden op het live optreden”.

“Ik moest het gevoel met mijn liedjes weer terugkrijgen, om er zo weer achter te komen wat ze voor me betekenen. En dat is me gelukt!”, schrijft ze. Verder gaat Adele uitgebreid in op de interactie die ze heeft met haar publiek. “Het is een buitengewone ervaring om in al die jaren zo dichtbij het publiek te mogen staan. Al die interacties, de blikken op jullie gezicht, hoe ik jullie samen zie lachen, huilen en uit volle borst mee zie zingen, staan voor het leven in mijn geheugen gegrift.”

De reeks die aanvankelijk tot begin november zou duren, gaat nu verder in januari en eindigt medio juni. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 23 oktober inschrijven voor de kaartverkoop van de shows die traditiegetrouw in het Colosseum gehouden worden.

Beeld: Getty Images