Vi: Veronica Inside

Talpa schrapt komende uitzending van Veronica Inside

De laatste uitzending van Veronica Inside die aanstaande maandag gepland stond, gaat niet meer door. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa nadat televisiedirecteur Marco Louwerens dat donderdagochtend tegen Radio 538 had gezegd.

“Ik heb besloten om de uitzending van maandag te schrappen zodat iedereen weer even tot rust kan komen en even kan bedaren”, aldus Louwerens tegen dj Frank Dane. Volgens de directeur heeft hij woensdagavond in Dordrecht, na afloop van een al maanden geleden geplande schnabbel van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, “een pittig gesprek” gevoerd met de heren om een en ander uit te praten.

‘Avondje vrij’

Volgens Louwerens zijn er na de zomer “zeker” nog wel mogelijkheden om de mannen weer gewoon met z’n drieën aan tafel te krijgen. “Ik heb er een goed gevoel over na de zomer. Maar als je nu weer een uitzending zou maken na afgelopen maandag, dan gaat het weer allemaal uitvergroot worden en dat lijkt me geen goed idee. Hij geeft de mannen daarom “even een avondje vrij.”

Akwasi

Het programma lag afgelopen week flink onder vuur na een vermeend racistische grap van Johan Derksen over rapper Akwasi en Zwarte Piet. Na de uitzending van afgelopen maandag werd presentator Wilfred Genee verweten collega Johan Derksen te hard te hebben aangepakt.

LEES OOK:

NIEUWE ZIEKTES TEISTEREN ROB VERLINDEN

RACHEL HAZES IN RECHTSZAAL TEGENOVER HARTSVRIENDIN

VROUW MANUEL VENDERBOS MAANDEN THUIS WEG’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen