Rachel Hazes

Rachel Hazes in rechtszaal tegenover hartsvriendin

Rachel Hazes ligt niet alleen met dochter Roxeanne en schoondochter Monique overhoop, ze stond onlangs ook in de rechtszaal tegenover voormalig hartsvriendin Marieke van Beek.

Rachel eist 30.650 euro van Marieke, die ruim twaalf jaar werkzaam was bij Melvin Producties, het bedrijf van Rachel. Het is vrienden een raadsel hoe de vrouwen na hun jarenlange vriendschap, waarin zij zelfs samen met hun gezinnen op vakantie gingen, in dit conflict terecht zijn gekomen. ‘Marieke zou een woning van Rachel gehuurd hebben zonder haar medeweten, voorafgaand aan de periode dat Rachel in het ziekenhuis lag vanwege haar psychische klachten. Ze kwam hier pas later achter en wil nu geld zien’, aldus een vriend.

Marieke werd na jaren ‘verrast’ met deze vordering en bestreed deze in de rechtszaal met documenten. Rachel laat via haar woordvoerder weten: ‘Ik wens in dit stadium niet in te gaan op vragen over deze kwestie. De zaak is nog onder de rechter. Daarbij betreft dit een privékwestie en is er geen belang om dit in de media te bespreken.’

Dit verhaal staat in Weekend editie 26. Nu in de winkel of lees ‘m online.

LEES OOK:

JOHAN DERKSEN OVERWEEGT TE STOPPEN MET TV

ANDRÉ HAZES: ‘DEZE MAN IS ALS EEN VADER VOOR MIJ’

ZIEN: HET LUXE ONDERKOMEN VAN ISA HOES

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen