119131506 M Normal None

Monique’s tips: zó kom je heerlijk tot rust na een drukke dag

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Hoteltips

Ben je eindelijk in het hotel op je vakantiebestemming aangekomen, kom je erachter dat je de wereldstekker vergeten bent. Kijk even bij de tv, grote kans dat die een USB-aansluiting heeft waardoor je toch jouw smartphone of tablet kunt opladen. En wat doe je met je vieze schoenen op de dag van vertrek? Grote kans dat er een plastic badmuts in de badkamer ligt, die je om uw schoenen heen kunt doen zodat de rest van jouw koffer schoon blijft.

119131506 M Normal None

Even een relax momentje

In een wereld vol hectiek en stress is het vinden van rustmomenten essentieel. Met de effectieve producten van Flowee maak je jouw eigen momentje van ontspanning. De spijkermat en het spijkerkussen met acupressuurpunten, het oogkussen met lavendel en lijnzaad en de massagehand voor gerichte drukpuntmassage verminderen spanning en bevorderen innerlijke rust, heerlijk na een drukke dag. Ontdek op flowee.nl je eerste hulp bij spanning.

Reis door 75 jaar muziek

De Keukenhof bestaat 75 jaar en dat viert het lentepark met een reis door 75 jaar muziek. Bijgestaan door het Metropole Orkest treden op 8 mei Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse op tijdens een speciaal jubileumconcert. Zij maken met soul, funk, disco en heerlijke crooners een reisje door de tijd. Van het concert worden tv-opnames gemaakt, die later dit jaar door Omroep MAX worden uitgezonden. Kijk voor tickets en overige info op keukenhof.nl/concert.

Schermafbeelding 2024 04 10 Om 17.03.32

Leestip

De jeugdroman De Zomer Die Alles Was is een aangrijpend verhaal over vriendschap, verlies en volwassen worden. De eigenzinnige Puca gaat over zes weken naar de middelbare. Het lijkt wel een eeuwigheid. Maar dan ontmoet Puca Rover en mogen die zes weken zo lang mogelijk duren. Vooral omdat ze niet weten hoeveel tijd hij nog heeft… Uitgever Kluitman.

Nieuwe hortensia

Hortensia’s blijven onveranderd populair in tuin of balkon, en tegenwoordig ook binnen. Niet gek, het is een prachtige, langbloeiende plant met vele varianten. En daar komt er weer een bij: Magical Greenfire, gevlamde, doorkleurende hortensia voor buiten en binnen. Als de knoppen zich openen zijn ze nog frisgroen, gedurende het bloeiseizoen veranderen de bloemen van kleur met een vlamvormige tekening in vurig rood of vurig paars. In het najaar krijgen de hortensia’s een diepgroene kleur. Ze doen het goed in halfschaduw, maar de Magical houdt ook van zonnig. Kijk voor meer tips op magicalhydrangea.com.

657b0ef5b3118