Senior Women Doing Cobra Pose

Monique’s tips: stijf en vermoeid ’s ochtends? Dít helpt!

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Lekker knapperig

Knapperig eten is vaak lekker, alleen al door het geluid. En dat vinden honden ook. Smoofl heeft daarom Dog pops ontwikkeld, duurzame hondensnacks verrijkt met natuurlijke ingrediënten, zoals krekel & honing en zalmolie & algen. En gemaakt van gepofte rijst, wat zorgt voor een knapperige textuur. Mooi meegenomen is hun milieuvriendelijkheid, door gebruik van eco-vriendelijke ingrediënten en volledig recyclebare verpakkingen. De producten worden bovendien gemaakt in een sociale werkplaats. Verkrijgbaar voor €3,99 per verpakking via smoofl.com of bij dierenspeciaalzaken.

Smoofl Dog Pops Cricket Honey 2

Leestip

Waar Verberg Ik Het Lijk is een goeie vraag als je net iemand hebt gedood, ook al is dat soms per ongeluk. In deze verhalenbundel geven 24 schrijvers hun oplossingen om je van een lichaam te ontdoen zonder dat je gesnapt wordt en als het even kan zonder dat het lijk gevonden wordt. Oplossingen die zeker niet altijd voor de hand liggen… Uitgever Godijn Publishing.

Tussen het groen

Zoek eens wat groen op! Het groenste museum van Rotterdam is Trompenburg Tuinen & Arboretum. Hier kunt u de komende maanden deelnemen aan allerlei activiteiten, nu alles weer begint te groeien en bloeien. Zo wordt de lente uitgebreid gevierd, de peniscactus tentoongesteld en komen er grote planten- en cactusmarkten aan. Gewoon heerlijk rond-wandelen in deze rustgevende oase mag ook. Info over de activiteiten op trompenburg.nl

Elf 20220611 Plantendagen 23 3

Aaaarrgghh, geen wifi!!

Het heeft zich in zijn korte bestaan onmisbaar gemaakt: wifi. Want o, wat moeten we zonder? Dan vervelen we ons snel (33%) en een kwart krijgt dan meteen gevoelens van machteloosheid en paniek. Connectiviteitsexpert NETGEAR deed onderzoek naar het internetgedrag van Nederlanders en daaruit blijkt hoe belangrijk wifi is geworden in ons dagelijks bestaan. Niet gek, want we zijn voor school en werk vaak afhankelijk van de wifiverbinding. Bijna drie op de tien Nederlanders vinden een goede wifiverbinding zelfs belangrijker dan goede voeding.

Schermafbeelding 2024 03 20 Om 15.40.32

Eerste hulp bij ontzuren

Ook zo stijf en vermoeid ’s ochtends? Tijd om te ontzuren. Dat kan met een ontzuringsprogramma van gezond eten, ademhalingsoefeningen en yoga, ondersteunt door supplementen van Alka. De bicarbonaten in Alka BasenCaps worden geleidelijk in het lichaam opgenomen en kunnen afvalzuren losweken en neutraliseren. Er zijn varianten met calcium of magnesium om deze mineralen aan te vullen. Alka Spermidine draagt bij aan een detox tot diep in je cellen en de heerlijke Alka Thee bevat alle elementen die het lichaam nodig heeft om optimaal te ontzuren.Kijk voor meer info op alkavitae.com.