Schermafbeelding 2024 06 16 Om 19.55.08

Monique’s tips: pas op met openbare wifi

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Pas op met openbare wifi

Erg verleidelijk om gebruik te maken van het openbare wifinetwerk op een terrasje. Maar let op: iedereen kan met dit netwerk verbinden, dus ook mensen met verkeerde bedoelingen die zo toegang kunnen krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Bovendien zijn hackers ook zo slim om hun netwerk open te zetten met een vertrouwde naam, bijvoorbeeld McDonald’s. Dan bent u zonder dat u het doorheeft direct verbonden met het netwerk van de hacker. Het allerbelangrijkst: verricht op zo’n openbaar netwerk in ieder geval geen gevoelige handelingen, zoals online bankieren of inloggen met DigiD.

Schermafbeelding 2024 06 16 Om 19.55.08

Extra schoon

We kunnen nog zo goed schrobben, soms heeft onze huid een extra schoonmaakbeurt nodig. Met de nieuwe KIWI-apparaatjes van Foreo verwijdert u efficiënt verstopte poriën, diepgewortelde mee-eters, vastzittende olie en andere onzuiverheden. Er zijn twee varianten: de KIWI™ derma is geschikt voor een rijpere huid met structuur, pigmentatie, ouderdomsvlekjes en tekenen van huidveroudering, terwijl KIWI™ meer geschikt is voor de huid met onzuiverheden, mee-eters en zichtbare poriën. De apparaten maken gebruik van technologieën als microdermabrasie, vacuümzuiging, T-Sonic™ massage en blauw led-licht. Kijk hoe het werkt op Instagram-pagina van Foreo: @FOREO_netherlands.

FOREO KIWI™ derma

FOREO KIWI™ derma

Diamant microdermabrasie & poriën reinigingsapparaat

Hé buurman

Trommel uw buren maar op, want van 15 t/m 23 juni is het de Week van de Buurttafel. Verbinding in de buurt staat hier centraal, zodat jullie elkaar makkelijker weten te vinden voor hulp, informatie of gezelligheid. Leuke tip: zondag 16 juni speelt het Nederlands elftal tegen Polen, en op vrijdag 21 juni tegen Frankrijk. Kijk samen de wedstrijd onder het genot van een hapje of drankje. En anders is een buurtbarbecue altijd leuk! Als u in de zoekbalk op Nextdoor zoekt op #buurttafel, dan ziet u de initiatieven die plaatsvinden in uw buurt.

44468406 M Normal None

Bijzondere kaarsen

Bijzonder, de kaarsen van Studio Lux. Er is een grote variëteit aan kleuren, van zachte pastels en mooi verlopende dip ’n dye-patronen tot grappig gedurfd neon, voor elk interieur een eigen stijl. Uiteraard zijn er dinerkaarsen, maar er zijn ook de makkelijke, veilige ledkaarsen, die steeds weer branden zonder ooit te smelten. En dan zijn er nog de bijzondere sierkaarsen, kunstobjecten op zich en echte eyecatchers. Ook niet onbelangrijk: elke kaars van Studio Lux is met de hand gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Bekijk de hele collectie op studiolux.nl

Leestip

In de nieuwste thriller van Liz Ouwens, Campinggasten, draait het om de vraag: hoe goed ken jij je partner? In het bos naast een camping wordt het lichaam van Lina gevonden, zonder kleding, aan een touw. Is ze vermoord? Haar vriend Sander is de hoofdverdachte, maar hij ontdekt dat Lina veel voor hem verborg. En dan is er nog Pepijn, Lina’s minnaar… De Crime Compagnie