Schermafbeelding 2024 05 17 Om 13.23.44

Monique’s tips: nooit meer plakkerige handen met déze zonverzorging applicator 

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Niet smeren maar kwasten

Kinderen vinden ingesmeerd worden met zonnebrand maar lastig. Met de AMICI Cosmetics Refillable Brush, uiteraard bedacht door een moeder, wordt dat veel eenvoudiger en daarom is de kwast beloond met de Baby Innovation Award 2024. Het kernprincipe van de kwast is dat hij kan worden hergebruikt. Hij is veelzijdig en steeds weer te vullen met zonnebrand, make-up, bodylotion of medicinale crèmes. Ook makkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in 17 verschillende designs vanaf  €17,50. Info: amicicosmetics.nl

Robot of niet?

Wonderlijk, die tekst op websites: ’Ik ben geen robot’, waar u een vinkje in een hokje moet zetten zodat zeker is dat u geen robot bent. Want hoe weet zo’n computer nou of dat echt zo is? Het geheim zit ’m in het pad dat de muis volgt. Aangedreven door een menselijke hand is dat een wat grillige lijn. Een robot maakt echter een kaarsrechte lijn, wat voor mensen meestal onmogelijk is.

104120055 M Normal None

O la la, helemaal voor jezelf

Voor zelfbewuste vrouwen lanceerde Untouched de Feminine Collection. Voel je vrouwelijk in de sensuele bh’s en verleidelijke strings en jarretels, die je onzichtbaar draagt voor je eigen plezier en zichtbaar voor die ene speciale. Met de Feminine Collection komt Untouched tegemoet aan de vraag naar uitdagende lingerie die vrouwelijke rondingen omarmt en accentueert. De collectie bestaat uit vier stijlvolle prints: Abstract Leaves met bladeren in pasteltinten, de sierlijke bloemenprint Dark Flowers, de klassieke Fancy Honeycomb en het frisse Dreamy Butterfly.  Bekijk ze op untouchedunderwear.com.

Walhalla voor sportieve levensgenieters

Het ligt op rij- en treinafstand, maar het Noordelijke Zwarte Woud is een heel andere wereld. Heerlijk voor wandelaars en fietsers, er zijn ruim 1.400 gemarkeerde routes met goede bewegwijzering en in elk stadje verhuren ze e-bikes. Ook levensgenieters die houden van natuur, wijn, lekker eten en wellness komen hier aan hun trekken. De vakwerkstadjes Calw en Nagold maken een bezoek de moeite waard door hun historie, gezellige terrasjes, mooie boetieks en restaurants. Een prima idee dus voor een weekje weg. Op de Nederlandstalige website mein-schwarzwald.de vindt u uitgebreide informatie over dit populaire gebied.

Der Teinacher Copyright Tourismus Gmbh Nordlicher Schwarzald

Leestip

Alles heeft een smaak. Zelfs je eigen lichaam, je proeft bijvoorbeeld het zout van je zweet. Proeven doe je met je tong, met je neus en ook wel met je ogen. Maar hoe omschrijf je een smaak? De smaak van iets zoets is als een knuffel, iets bitters voelt alsof je met je tong aan een wondje in je mond blijft voelen. En hoe proeven dieren? Micaela Chirif en Ignacio Medina geven in Smaak! op kinderlijke wijze en met vrolijke illustraties antwoord op deze vragen. Uitgever Parade.

Smaak!

Smaak!

Micaela Chirif en Ignacio Medina