128998995 M Normal None

Monique’s tips: de leukste ideeën voor Vaderdag

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Zuinig met water

Met warmte smeken de plantjes buiten om een slokje, maar we moeten wel zuinig zijn met water. Gelukkig zijn er de slimme besproeiingsapparaten van PARKSIDE, te koop bij Lidl. Met hun weerbestendige cirkelsproeier en vierkante sproeier uit de ECO LINE sproeit u de tuin efficiënt en milieuvriendelijk. En dat voor maar €19,99. U bevestigt die gemakkelijk aan de wandslanghaspel met oprolmechanisme (€59,95) en als alles weer fris is, springt u zelf ook even lekker onder de superleuke zonnedouche (€99,99), die wordt verwarmd door zonnestraling. Kijk op lidl.nl of parkside-diy.com/nl voor alle apparatuur.

A446244 Solardusche V01 Xx1c Life Eu Nf

Stijlvol op pad

Het Nederlandse merk Cooper & Quint Dog Accessories is geboren uit liefde voor de natuur én de hond. Het biedt een uitgebreid assortiment aan tijdloze en stijlvolle hondenaccessoires gemaakt van duurzame materialen, vrij van giftige stoffen en 100% plasticvrij. Er is een lijn van kwalitatieve hondenaccessoires, waaronder halsbanden, hondenriemen, hondenspeeltjes, hondentuigjes en handige producten voor thuis en onderweg. Sympathiek: alles wordt gemaakt in een kleine werkplaats in Weesp. Bekijk het assortiment op cooperandquint.com.

Cooper & Quint Twisted – Halsband 

Cooper & Quint Twisted – Halsband 

100% biologisch gelooid leer uit Italië

Quality time

Dagen als Vaderdag worden door sommigen beschouwd als commercieel gedoe. Toch gaat het voor veel vaders niet zozeer om materiële cadeaus, maar om quality time met de kinderen. Denk aan samen een rondje fietsen, de kinderen die wat koken voor papa of een andere leuke activiteit waar het samenzijn op één staat.

128998995 M Normal None

Als een Griekse god

Met de Santo Volcano Spa-lijn gaat vader eruitzien als een Griekse god. De verzorgingsproducten van dit merk komen namelijk uit Griekenland en zijn geproduceerd met extreem zuiver water uit de vulkaan van Santorini en biologische olijfolie. De heerlijke producten, voor huid en haar, bevatten veel natuurlijke mineralen en extracten die het natuurlijk herstelmechanisme van huid en haar verbeteren. De producten zijn geschikt voor elk huidtype, mannen én vrouwen en dé oplossing bij huidproblemen van hoofd, gelaat en lichaam. Denk hierbij aan een droge huid, huidirritaties, acne, psoriasis, rosacea of couperose. Ook leuk is de mooie verpakking! Prijzen vanaf €5,90. Kijk voor de complete verzorgingslijn op sensationofhappiness.nl.

Schermafbeelding 2024 05 16 Om 12.35.17

Leestip

Vader in de keuken is tegenwoordig gelukkig heel normaal. Maar het kan altijd beter, dus geef hem Tasty Asia van Filip Poon. Daarmee heeft-ie inspiratie voor maar liefst 65 heerlijke gerechten uit de rijke keukens van Thailand, Japan, China en Zuid-Korea en en ook uit die van Vietnam en Indonesië. Verder staan er leuke weetjes in over eetculturen en smaken. Uitgeverij Becht.