Mother And Daughter Greeting Grandmother At Home

Monique’s tips: de leukste activiteiten en cadeaus voor Moederdag

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Gemaakt door moeder voor moeders

Bloemen blijven onveranderd populair op Moederdag. En de prachtige boeketten van Bloomon kunt u ook nog eens gemakkelijk laten bezorgen. Speciaal voor Moederdag komt de online bloemist met een bijzondere collectie met de hand samengestelde boeketten. Mét daarbij een vaas ontworpen door Romy Boomsma, zelf moeder van drie. Ze maakt al langere tijd vazen en schalen voor zichzelf, maar voor Bloomon heeft Romy een limited edition keramieken vaas ontworpen. Bekijk alle mogelijkheden op bloomon.nl

Romyboomsmaxbloomon 33

Leestip

In Onder Moeders Vleugels, het vervolg op het hilarische Van Je Familie Moet Je Het Hebben, wonen de drie Bloemendaalse zussen noodgedwongen weer thuis bij hun demente moeder. De villa is ruim genoeg, maar er is jaren helemaal niets aan gedaan. En moeders spaarrekening blijkt leeg. Hoe gaan Constance, Eloïse en Florentine dit oplossen? Heerlijke familiekomedie met vileine trekjes. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff.

Moederdag

Moederdag, de helft vindt dat leuk, maar het wordt ook ’commercieel’ en een ’verplichting’ genoemd. Gevraagd aan moeders zelf blijken zij de tijd met knutsels van nog kleine kinderen het leukst te vinden op Moederdag. Later wordt ’gezellig samenzijn met elkaar’ en ’brunch of diner waar ik niets aan hoef te organiseren’ het meest gewaardeerd, meer dan tastbare cadeautjes.

146681290 M Normal None

Voor kouwelijke moeders

Lekker weer buiten in de zon zitten. Maar het kan ’s avonds fris zijn. Gelukkig is er Stoov. Dat heeft een nieuwe collectie warmteproducten speciaal voor buiten, gemaakt van stevig canvasmateriaal. De Ploov, One en Hug zijn heerlijk voor wat extra warmte in de tuin, tijdens het picknicken of kamperen. Ze zijn ook nog eens stijlvol, duurzaam en gemaakt van 100% biologisch katoen. En voor uw trouwe vriend is er een speciaal hondenkussen, de Woov. Dus hup, gauw naar buiten. Bekijk alle warmtegevers op nl.stoov.com.

Bewuste blijmakers

In ons rijke landje is een cadeau bedenken bijna een probleem geworden. Velen van ons hebben alles al. En bedenk zelf maar eens een cadeau voor iemand… Hoe vaak eindigt u niet met wéér een cadeaubon? Een mooie nieuwe trend is het bewuste cadeau. Zoals de cadeaubon die besteed kan worden aan een door de ontvanger zelf te kiezen goed doel. Dat maakt iedereen blij: gever, ontvanger én het doel dat zoveel goed werk verricht.

Mother And Daughter Greeting Grandmother At Home

Een brief voor mijn moeder

Geen moeder in de buurt die u zou willen verwennen op Moederdag? Misschien geeft het u rust als u uw overleden of uit beeld geraakte moeder een brief schrijft, met daarin wat u van haar vond, wat u zo mist en wat u had willen doen op Moederdag als alles anders was. Dat kan ook weleens verhelderend werken voor uzelf. U hoeft de brief natuurlijk niet te versturen, het is symbolisch.

113368603 M Normal None