197773703 M Normal None

Monique’s tips: bijna Opa en Oma dag!

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Waardering voor oma en opa

Als uw kinderen nog in het gelukkige bezit zijn van een oma en/of opa: op 4 juni is het Nationale Opa en Oma-dag. Niet zo bekend bij ons, maar wel een leuke aanleiding om met de familie iets leuks te doen, waar grootouders meestal heel gelukkig van worden. Geen cadeautjes, maar samen knutselen, erop uitgaan of er gewoon een heel gezellige dag van maken samen, waarop je laat weten dat je de oudere generatie erg waardeert. Wellicht als bedankje voor het vele oppassen?

197773703 M Normal None

Medaille voor de volhouders

Het wordt een zomer vol sport, en daar past de nieuwe uitvoering van Dopper perfect bij. De nieuwe collectie bestaat uit vijf flessen in de iconische kleuren goud, zilver en brons en zijn gemaakt van 90% recycled steel. Dopper reikt deze ’medailles’ uit omdat ze mensen willen aanmoedigen kraanwater te drinken. In Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Spanje werd in 2022 ruim 25 miljard liter aan wegwerpflesjes water geconsumeerd. Deze Limited Edition onderstreept de boodschap dat iedereen die bijvult een medaille verdient. In 490 ml en 800 ml, vanaf € 22,95, dopper.com.

Het plezier van doen

Op zoek naar een leuke activiteit met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s? Kijk dan eens op de site van Spot Workshops. Aan de hand van een handig zoeksysteem vindt u daar allerlei activiteiten bij u in de buurt die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Van groepsworkshops in de natuur tot inspirerende DIY-projecten voor thuis en voor beginners en gevorderden. Oprichtster Sientje Palmans: ’Mijn passie is om mensen samen te brengen en ze te plezier te laten beleven tijdens het creatieve proces en nieuwe vaardigheden en hobby’s te ontdekken.’ spotworkshops.nl

Spotworkshops Workshop Flessentuin

En de winnaar is…

Time Miracle Botanic Retinol Serum van Mádara Cosmetics is een duurzaam plantaardig serum dat fijne lijntjes en rimpels verzacht. Het won op 6 mei de Dutch Beauty Award voor beste, aangenaamste en meest innovatieve cosmetica-lanceringen en behandelingen in de categorie Groen Populair. Volgens het juryrapport is ’de formule met plantaardige extracten bijna net zo krachtig en effectief als een klassieke retinol, maar een stuk milder voor de huid – zonder irriterende bijwerkingen’. madaracosmetics.nl, €44,95

Leestip

Als we dan toch met voetbal bezig zijn, is het Koen Kampioen Voetbal Doeboek van Fred Diks superleuk. Het doeboek zit vol met puzzels, (invul-)verhalen, quizzen én een interview met Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. Dus test uw voetbalkennis, doe leuke quizzen, gier om de beste voetbalmoppen en onmogelijke dilemma’s, ontwerp uw eigen tenue en lees uiteraard over Koen en zijn vrienden. Uitgeverij Kluitman.

30ml