49228867 M Normal None

Monique’s tips 27

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Robotmaaier in z’n hok

Handig, zo’n robotmaaier die het gras voor u maait. Maar nachtdiertjes zoals egels worden erdoor verwond als ze ’s nachts rondscharrelen en in de baan van de maaier komen. Met name baby-egels zijn niet snel genoeg om zich dan uit de voeten te maken. Gebruik de maaier daarom liever alleen overdag.

172965777 M Normal None

Stones aan uw voeten

Sneakers en The Rolling Stones, mooie combi! Skechers brengt samen met de legendarische rockband een heerlijke schoenencollectie uit, waar het iconische ’Licks’-logo van de band terugkomt op de kenmerkende fashionsneakers voor zowel dames als heren. Er zijn hoge en lage sneakers met een groot of klein logo, en zelfs met bijpassende veters. De SKECHERS x Rolling Stones zijn verkrijgbaar op skechers.nl en in geselecteerde Skechers-winkels.

6489e01b64ad9

App

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is heerlijk. Tijd om van het weer te genieten met een verkoelend drankje. Met de app Zon Op Je Bakkes kunt u precies zien welk terras in de zon staat. In de app vindt u een kaart met honderden terrassen door heel Nederland. Klik op het gewenste terras en u ziet precies óf en tot hoe laat de zon daar schijnt. Handig!

49228867 M Normal None

Dat spaart water

Dat is wel een heel bijzondere regenton. Of ton… het Rainblock systeem bestaat uit holle, stapelbare blokken, waar u zo een schutting of poort met een kraantje van maakt. Rainblocks stapelen, verbinden en sproeien maar, met het opgevangen regenwater. Te koop bij Karwei voor €529,- per twee blokken van 90×90 met een capaciteit van 330 liter, en dan heeft u meteen een afscheiding. Toch liever een echte ton? Kijk op karwei.nl voor meer stijlvolle uitvoeringen, zoals in de vorm van een Griekse vaas, als plantenbak of houten tuinkastje.

5400000069666 Schutting Rainblock Klein

Bescherming voor elk seizoen

Met de nieuwe zonverzorging van De Tuinen bouwt u de bescherming langzaam op met behulp van natuurlijke ingrediënten. Start met spf 30, die beschermt het huidoppervlak tegen de eerste blootstelling aan de zon. Gebruik de zelfbruinende lotion om de eerste warme dagen met een mooie teint door te komen. In de zomer biedt de spf 50 de optimale bescherming tegen uv A- en B-straling. Met de bruiningsstimulerende lotion activeert u op een natuurlijke manier het bruiningsproces voor de ultieme vakantieglow. Verkrijgbaar in de winkels van Holland & Barrett vanaf €15,99.

Schermafbeelding 2023 06 21 Om 15.22.51