Glennis Grace Voor Rechter In Zaak Mishandeling In Supermarkt

Zo gaat het nu met Glennis Grace na turbulente periode

Het gaat weer beter met Glennis Grace nu de “onrust” die werd veroorzaakt door de Jumbo-rel waarbij ze was betrokken verdwenen is. Dat zegt de 45-jarige zangeres in gesprek met Privé. “Na de rechtszaak was het belangrijk dat de rust weer terugkeerde”, aldus Grace.

Volgens Grace hebben haar persoonlijke leven en carrière “een heel andere wending gekregen door het Jumbo-verhaal”. Grace werd vorig jaar veroordeeld tot een taakstraf van tweehonderd uur voor openlijke geweldpleging. Zij had in een filiaal van de Jumbo een medewerker geslagen.

“Voor mij was op een gegeven ogenblik, na de rechtszaak, het belangrijkste dat de rust weer terugkeerde”, aldus Grace. “In mijn leven én dat van mijn zoon is veel turbulentie, angst en onzekerheid geweest. En dan druk ik mij nog zacht uit.”

De zangeres werkt momenteel aan een dinnershow genaamd Grandeur. Ze is de makers daarvan erg dankbaar dat ze haar daarbij betrekken. “Dat het nu weer beter gaat heb ik onder meer te danken aan Frank Wentink die het aandurft om met mij in zee te gaan, en mij de kans heeft gegeven om in zijn show te mogen staan.”