Hilanoorzai Fotocredits: Joy Hansson

Vanaf deze dag is WIDM met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

De kandidaten wisten van tevoren niet dat ze meededen aan een speciale editie van Wie is de mol? Volgens de omroep vertrokken ze naar Oman “niet wetende dat er een saboteur in hun midden is en wat de ware aard is van hun reis”. Voor Noorzai was het een droom die uitkwam. “De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt”, aldus de presentatrice. Het seizoen begint in Muscat, de hoofdstad van Oman. Daarna reizen de kandidaten naar het binnenland en de Wahiba-woestijn.

Het seizoen wordt niet gepresenteerd door Rik van de Westelaken, maar door oud-deelnemer Hila Noorzai. Zij presenteert het programma eenmalig. De reguliere editie van Wie is de mol? die in januari 2025 verschijnt wordt opnieuw gepresenteerd door Van de Westelaken.

Header foto: Joy Hansson