Snelle

Snelle promoot nieuwe muziek met vakantiekiekje: ‘Werkt beter’

Snelle promoot zijn nieuwe album vrijdag op Instagram in combinatie met een vakantiefoto. De rapper zegt dat te doen omdat vakantiefoto’s hem doorgaans een stuk meer likes opleveren dan berichten waarin het puur over zijn muziek gaat.

“Aangezien vakantiefoto’s veel beter werken op instagram dan alle posts over nieuwe muziek hier een vakantie foto waarin ik absoluut níét m’n nieuwe live album dat vannacht is uitgekomen wil promoten. Echt heerlijk om even helemaal niet met werk bezig te zijn”, schrijft hij grappend. Op de foto zit de artiest aan een meertje en staat er een laptop open waarop de Spotify-playlist van de plaat Thuis bij Snelle te zien is.

De 27-jarige zanger lijkt overigens gelijk te hebben met zijn aanname. De vakantieselfie die hij vijf weken geleden plaatste, is inmiddels bijna 23.000 keer geliket, waar zijn berichten over muziek en optredens hem sindsdien enkele duizenden likes opleverden. Of zijn nieuwe tactiek werkt, moet nog blijken: twee uur na het plaatsen is de muzikale vakantiefoto ruim 2000 keer geliket door zijn volgers.