Nick Schilder En Simon Keizer 10101602

Simon Keizer blikt terug op 17 jaar Nick & Simon: ‘Sodemekraai wat genoot ik ervan!’

Simon Keizer heeft de fans die aanwezig waren tijdens de laatste zes concerten van hem en Nick Schilder bedankt. Dat doet de zanger met een bericht op sociale media, waarin hij ook reflecteert op de jaren met Schilder als het duo Nick & Simon.

Keizer schrijft dat hij heeft moeten leren luisteren naar “het diepste” van zijn hart. “En mijn hart had me wat te vertellen. Het zei dat het tijd werd voor een nieuwe start. Dat houdt in dat dit boek wordt gesloten en sodemekraai wat genoot ik ervan! Maar wat is het mooie van prachtige boeken? Dat je er nog doorheen bladeren kan.”

Laatste boodschap

In augustus vorig jaar maakten Nick & Simon bekend te stoppen als muzikaal duo. Voor zijn fans heeft Keizer nog een laatste boodschap. “Wees lief voor jezelf en wees lief voor elkaar.”

Nick & Simon gaven maandagavond het laatste van zes uitverkochte afscheidsshows in Rotterdam Ahoy. Een registratie van het laatste concert wordt op zaterdag 29 april uitgezonden door AVROTROS op NPO 1. 

Duo blijft duo op televisie

Hoewel aan het muzikale avontuur van het duo een einde is gekomen, blijven de twee wel samen televisie maken. Zo verschijnt binnenkort de AVROTROS-documentaire over The Beatles waarin zij samen te zien zijn.