Paul Haenen Anp 455089344

Paul Haenen plus alter ego’s Margreet Dolman en Dominee Gremdaat gaan kerstshow opnieuw streamen

Cabaretier Paul Haenen gaat dit jaar zijn traditionele eindejaarsshow weer eenmaal streamen. De voorstelling die hij met zijn alter ego’s Margreet Dolman en Dominee Gremdaat speelt op 27 december, zal ook via een streaminglink te volgen zijn voor mensen die niet naar het theater kunnen komen. Dat heeft Haenen vrijdag laten weten. Hij speelt de show in het theater Betty Asfalt Complex.

Haenen speelt zijn optimistische eindejaarsshow voor de 31e keer. In coronatijd, toen theaters gesloten waren, verzorgde hij edities online. Hierdoor heeft zijn show, die officieel Margreet Dolman Brengt Warmte In de Donkerste Dagen Van Het Jaar En Dominee Gremdaat Wijst De Weg Naar Een Evenwichtig 2024! heet, veel nieuwe fans in het buitenland gekregen. Haenen kreeg het afgelopen jaar van Nederlanders “uit alle hoeken van de wereld” verzoeken of hij de show voor hen ook een keer wilde streamen.

Hekel aan geforceerde gezelligheid

Er kan ook publiek aanwezig zijn bij deze bijzondere voorstelling. De kaartverkoop gaat vrijdag van start, via de website van het theater. De meeste voorstellingen van de show zijn inmiddels uitverkocht. Haenen en zijn alter ego’s spelen de show tot en met 14 januari. Haenen begon ooit met de shows omdat hij een hekel heeft aan de geforceerde gezelligheid rond de kerstdagen.