Numidia Uitreiking Televizier Ring 2023

Numidia verzorgt voorprogramma van Davina Michelle

Numidia gaat het voorprogramma verzorgen tijdens de aankomende clubtour van Davina Michelle. De Nederlands-Marokkaanse zangeres vergezelt haar collega tijdens de Nederlandse optredens van de Heartbeat Tour.

“Ik vind het echt te gek om met Davina mee te mogen touren”, reageert Numidia. “Zij is een echte powerhouse en ze heeft natuurlijk ook meegedaan aan Beste Zangers. Ik voel me vereerd om onderdeel te zijn van haar tour en daarmee weer voor een nieuw publiek te mogen optreden.”

The Voice Kids

Numidia werd aanvankelijk bij het grote publiek bekend door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. In de afgelopen jaren was ze te horen in nummers als Meli Meli, Alleen Wij en Tout Est Bon. Recent maakte Numidia nog indruk tijdens haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers, onder meer met haar vertolking van het nummer Arcade van Duncan Laurence.

AFAS Live

Davina Michelle geeft vanaf 15 november een reeks optredens in België en Nederland. Op 7 december staat de zangeres in AFAS Live in Amsterdam. In België wordt de jonge zangeres Zita meegenomen als voorprogramma.