Nicky Romero doet bijzondere aankondiging

Nicky Romero staat op 2 december voor het eerst met een eigen show in de AFAS Live. De kaarten voor Nightvision, zoals de show van de Nederlandse dj heet, is maandag om 12.00 uur gestart. Nightvision is toegankelijk voor alle leeftijden, laat de organisatie maandag weten. Shows van dj’s zijn doorgaans alleen toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder.

Voor de 34-jarige Romero komt er met Nightvision een droom uit, laat hij weten. “Ik speel al langere tijd met de invulling en uitwerking van dit concept. Een soloshow van dit formaat stond al heel lang op mijn bucketlist”, aldus de als Nick Rotteveel geboren dj. Met Nightvision brengt Romero “zijn visie op de nachtcultuur en dance-industrie op indrukwekkende wijze tot leven”, aldus de organisatie.

Het evenement wordt geproduceerd door Artist Division en het internationale evenementenbureau E&A Events, bekend van concepten als Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en Martin Garrix ADE.

Behalve het concert in de Amsterdamse concerthal, brengt Romero dit najaar ook een album met dezelfde titel uit. Nightvision is daarnaast het uitgangspunt voor zijn aankomende internationale tournee.